Campanya de Nadal 2022-2023

Campanya de Nadal 2022-23

Com cada any, des de NOSTRESERVEIS, es treballa intensament en la campanya de Nadal amb l’objectiu d’oferir una imatge i uns serveis excel·lents per a tots i totes les residents i visitants del municipi.

La feina comença a finals d’octubre amb les brigades d’enllumenat que són els encarregats d’instal·lar la il·luminació nadalenca pels carrers i places dels nuclis i les urbanitzacions, d’acord a les indicacions de la Regidoria de les àrees de Turisme i Impuls Econòmic.

A aquests treballs també s’incorpora la brigades d’obres i senyalització per tal d’instal·lar alguns altres elements singulars, com són per exemple l’arbre de grans dimensions de la Plaça de Tarragona i també per senyalitzar les afectacions vials necessàries per a la realització dels esdeveniments festius i esportius que es celebren durant aquestes dates (Cavalcada, Cursa del Gall d’Indi, Cursa Crematorrons, …).

La brigada de Jardineria, que està realitzant els treballs de poda, també hi participa guarnint actes i arranjant espais singulars com els rentadors, on es representa el Pessebre Vivent i es fa cagar el tió.

Les brigades de neteja tant de parcs com d’edificis, també te una especial dedicació en mantenir aquells espais públics tant exteriors com interiors en les millors condicions per a la celebració dels actes, i restablir el grau de neteja en la seva finalització (poliesportius per la festa de la infància, el festival de patinatge artístic, el parc de Nadal i sobretot la Festa de Cap d’Any).

És rellevant també en l’apartat dels serveis, remarcar les activitats que es fan des de les llars d’infants amb els festivals de final del trimestre, i l’Escola de Música Baptiste Nogués, amb l’extraordinària actuació dels seus alumnes en l’acte de l’Encesa de l’Arbre. Sense oblidar l’Àrea d’Esports, que contribueix activament pel bon èxit de les curses esportives, i que aquest final d’any ha incrementat els seus serveis, a part d’oferir l’assessorament en els gimnasos, ofereix més opcions d’horaris en les noves sales virtuals de cycling equipades en la darrera tecnologia audiovisual.

Finalment, i com no podia ser d’altre manera, la important tasca que durant tots els dies d’aquestes festes ha realitzat la Brigada de Festes, muntant i desmuntant escenaris, portant material d’aquí cap allà,  traslladant elements del Pessebre Vivent i instal·lant la il·luminació, muntatges audiovisuals, i un llarg etcètera que culmina amb el guarniment de les carrosses, perquè Ses Majestats els Reis Mags d’Orient puguin gaudir d’una cavalcada pels carrers del municipi amb les millors condicions i poder ser admiració de tots els infants de Mont-roig del Camp i Miami Platja.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.