Campanya de poda 2022-2023

,
Nova biotrituradora

Fa unes setmanes es va iniciar la campanya de poda de l’arbrat viari de Mont-roig del Camp  i es previst que finalitzi la darrera setmana de març 2023.

Aquest any hem incorporat una nova biotrituradora amb una capacitat de triturat molt més elevada i especialment indicada pel triturat de palmes que tenen una composició molt fibrosa. Per altra banda, la nova biotrituradora permet incrementar un nou equip de treball.

Pel què fa la poda dels arbres de les escoles i les llars s’ha realitzat durant el tancament dels centres per les vacances de Nadal, d’aquesta manera s’eviten les molèsties al centres educatius.

Les campanyes de poda garanteixen la seguretat dels usuaris de la via pública, sobretot agreujada durant episodis de fortes ventades,  i també permet mantenir un bon estat fisiològic de l’arbrat.

En la realització d’aquests treballs, els treballadors de NOSTRESERVEIS tenen especial cura en acomplir totes les mesures de seguretat i higiene en el treball, per aquest motiu també s’ha realitzat formació específica per desenvolupar-los d’acord a criteris de seguretat, funcionalitat i estètica.

Respecta al tractament dels residus generats per les restes de l’esporga, o bé són triturats “in situ” i la petita estella obtinguda és aprofitada per adobar les zones verdes municipals properes a l’àmbit d’actuació, o bé les branques són traslladades a l’espai habilitat per realitzar aquests treballs de trinxat a la zona dels Comellarets, al costat de la deixalleria de Mont-roig del Camp, i el trinxat obtingut es posa a disposició de totes aquelles persones que en vulguin disposar pels seus camps agrícoles o jardins.

La poda de brocada a realitzar en algunes espècies es realitza bianualment, i per aquest motiu pot ser que aquest any no si actuï en alguns dels arbres del municipi.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat