Compres a les botigues del poble

,

Durant aquest mes de maig els nens i les nenes  de les classes d’I2, de la Llar d’infants Mare de Déu de la Roca, han realitzat diferents sortides pel municipi, amb l’objectiu de conèixer una mica més el nostre poble. Les sortides han tingut com a fil conductor les compres en diferents comerços: han comprat pa i fruites per l’esmorzar. Aquestes petites sortides s’han fet en diferents dies, en petits grups d’infants i amb l’acompanyament d’un familiar per cada grup de nens i nenes.

Els infants han pogut gaudir d’unes estones enriquidores explorant totes les possibilitats que ofereix un passeig tranquil pel poble i finalment fer una cosa tan quotidiana com és comprar pa i fruites a les botigues de casa nostra.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.