Concert de corda fregada amb Coloma Bertran a Miami Platja

,

Benvolgudes famílies,

Com ja és costum, el proper dissabte 25 de Maig, celebrarem una trobada de corda fregada junt amb els nostres amics dels Ensenyaments Municipals Musicals del Catllar i l’Escola Municipal de Música de Riudoms.

El Centre Polivalent Sant Jaume de Miami Platja serà el lloc on ens trobarem i farem música junts!

Aquest any és molt especial, perquè comptem amb la col·laboració de la violinista, compositora i pedagoga: Coloma Bertran.

“Coloma Bertran és una violinista, compositora i pedagoga nascuda a Vic, Barcelona. Eclèctica i d’instint improvisador. Amb més de 20 anys de carrera, combinant com pocs la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda, ha desenvolupat un llenguatge personal i creatiu sense barreres de gènere ni d’època amb una sonoritat híbrida i un timbre i un color propi. Actualment es troba en ple desenvolupament artístic, treballa de manera entusiasta en la composició i compagina actuacions, enregistraments, col·laboracions multidisciplinars i docència. ”

La trobada finalitzarà amb un concert d’entrada lliure a les 13:15h al Teatre del Centre polivalent Sant Jaume de Miami Platja.

Us hi esperem!

IV TROBADA DE CORDA FREGADA

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.