Dijous gras a les llars d’infants

,

El passat dijous 8 de febrer, a la tarda, els infants i equip educatiu de la Llar d’infants Petete van anar a l’Escola Joan Miró per celebrar el dijous gras, dintre de les activitats programades per celebrar el carnaval.

A l’Escola vam poder gaudir d’una bona estona al pati d’infantil en companyia dels nens i nenes d’I3 i amb els germans i germanes dels infants que tenim matriculats a la llar. En aquesta estona vam poder jugar i compartir experiències amb els infants de l’escola i vam berenar el tradicional entrepà de truita de dijous gras.

També va ser un espai i temps de retrobament dels equips educatius de la llar d’infants i l’escola on vam poder compartir visions professionals, opinions i enfortir els vincles i la comunicació entre els dos equips educatius.

Dijous gras Dijous gras

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.