Estrenem un nou camió cistella

,

La nova màquinaria, que utilitzarà la brigada de Jardineria, inclou una cistella elevadora per poder treballar de forma segura

Amb l’objectiu de vetllar per la seguretat del personal de Nostreserveis, el passat dia 24 de novembre, es va fer efectiva l’adquisició d’un nou camió cistella per a la flota de maquinària. El camió s’utilitzarà principalment en tasques de poda i tala de pins, així com per a la fumigació de plagues en espais poc accessibles.

A més, l’Entitat i l’Ajuntament, d’acord amb la llei de transició energètica, aposten i tenen la voluntat de renovar la flota amb criteris de sostenibilitat, ja que els nous vehicles contaminen molt menys.

L’Entitat ja compta amb dos vehicles elèctrics i, malgrat que el camió cistella no ho pot ser, compleix amb els estàndards d’emissions EURO de l’actual normativa europea. 

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.