Formació pedagògica amb altres centres educatius

,

Aquest curs 2023-2024 l’equip educatiu de la llar d’infants Mare de Déu de la Roca realitza un seminari de “Vida quotidiana i cuidatges” de 20 hores de formació, juntament amb els equips educatius de la llar d’infants Cu-cut de Vinyols i els Arcs i la llar d’infants Picarols de Riudoms. En aquest seminari tractarem, compartirem i reflexionarem sobre aspectes com la creació d’un vincle segur, l’organització dels moments de cura i atenció diària i l’adquisició d’un control d’esfínters respectat.

El passat dissabte 3 de febrer, es va fer una de les sessions d’aquest seminari amb la participació dels equips dels tres centres a la llar d’infants Cu-cut de Vinyols i els Arcs, i ens hi va acompanyar la formadora Rosa Paixà.

Al llarg del curs farem diverses sessions de formació i es faran de manera rotativa als tres centres educatius participants, amb la finalitat de continuar compartint, reflexionant i creixent per a millorar en la qualitat en el primer cicle de l’Educació Infantil.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.