II Trobada de guitarres a Mont-roig del Camp

,

El passat dissabte 27 d’abril de 2024, l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués va organitzar la II Trobada de Guitarres a Mont-roig del Camp. En aquesta edició, vam reunir uns cinquanta guitarristes d’entre 7 i 16 anys de l’Aula de Música de la Institució Tarragona, l’Escola de Música Gínjol de Reus, l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre, l’Escola de Música Municipal del Catllar i l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués de Mont-roig del Camp.

Durant el matí, vam assajar tots junts les cançons que havíem preparat i treballat a classe durant aquests últims mesos, vam esmorzar plegats, vam realitzar jocs lúdics i de coneixença i, finalment, vam culminar la trobada amb un concert amb cinc peces populars al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig del Camp.

Aquesta activitat és molt enriquidora per tots els nostres alumnes, ja que és un punt de trobada entre diversos guitarristes i tenen l’experiència de tocar dins d’una gran orquestra de guitarres.

Alumnes i professors vam passar un bonic matí envoltats de música, tot creant un ambient de treball molt agradable.

Volem donar les gràcies a tothom que ho ha fet possible; professors, alumnes i famílies. Esperem poder retrobar-nos en propers encontres!

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.