Inversions Àrea d’Esports 2023

,

Nostreserveis durant el 2023 ha realitzat diverses inversions a les instal·lacions esportives del Municipi.

A la zona Esportiva de Miami s’han instal·lat dues portes, una de vianants i una altra de doble fulla per al perímetre del Camp de Futbol Municipal de Miami Platja, així com una tercera porta situada al passadís del Pavelló Municipal amb sistema antipànic per la sortida d’emergències.

També s’ha aprofitat per la instal·lació de dos motors de cistella de bàsquet al pavelló Poliesportiu de Miami Platja, ja que amb l’increment de l’activitat esportiva al poliesportiu de Miami ha quedat entesa la necessitat de proporcionar instal·lacions més adients als usuaris.

 

A la Zona Esportiva de Mont-roig s’ha adquirit un sistema de sonorització i megafonia per l’ús dels usuaris al pavelló de Mont-roig. Amb la instal·lació d’un nou sistema de sonorització i megafonia, es pretén millorar l’experiència de tots/es els usuaris/es, dels espectadors/es i de tots/es els veïns/es que decideixen gaudir d’algun dels esdeveniments, torneigs o activitats que se celebren dins del Pavelló municipal de Mont-roig del Camp.

 

També s’han adquirit taquilles i bancs pels nous vestuaris de la zona Esportiva de Mont-roig. El poliesportiu de Mont-roig del Camp és un centre esportiu àmpliament utilitzat pels ciutadans i per millorar la comoditat i la seguretat dels usuaris.

Els vestuaris són un component fonamental de l’experiència dels usuaris del centre esportiu. La provisió de taquilles personal i bancs proporcionaran un lloc segur perquè els usuaris guardin les seves pertinences, es canviïn de roba i es preparin per a l’activitat física. Això contribueix a una experiència positiva per als residents i visitants.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.