IV Trobada de corda fregada

,
IV TROBADA DE CORDA FREGADA

El passat dissabte 25 de maig de 2024, l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués va organitzar la IV Trobada de Guitarres a Miami Platja. En aquesta edició van participar un total de tres escoles: L’Escola de Música Municipal de Riudoms, l’Escola de Música Municipal del Catllar i l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués de Mont-roig del Camp reunint un total de 30 alumnes.

En aquesta IV trobada, vam poder comptar amb una convidada de luxe, la Coloma Bertran, violinista, compositora i pedagoga nascuda a Vic que ha desenvolupat un
llenguatge personal i creatiu sense barreres de gènere ni d’època amb una sonoritat híbrida i un timbre i un color propi.

El matí va començar amb una xerrada on la Coloma va poder explicar als alumnes com entén ella la música, com compon les seves obres i quin tipus de material i instruments utilitza. Els mateixos alumnes en acabar la xerrada van poder fer ús del material de la convidada per posar a prova la seva creativitat.

Pròximament, els alumnes es van dividir en dos grups, un de petits i un altre de grans. Els diferents grups van tenir l’oportunitat de muntar una peça amb la Coloma que més tard interpretarien en un concert al Centre Polivalent Sant Jaume de Miami Platja. Aquesta activitat és molt enriquidora per tots els nostres alumnes, ja que descobrim una altra forma de gaudir de la música envoltada de companys i companyes d’altres escoles amb els que compartim el mateix sentiment, la passió per la música.

Volem donar les gràcies a tothom que ho ha fet possible; professors, alumnes, famílies, i en especial a la Coloma.

Esperem poder retrobar-nos en següents trobades!

IV TROBADA DE CORDA FREGADA IV TROBADA DE CORDA FREGADA IV TROBADA DE CORDA FREGADA

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.