Les preinscripcions pels casals d’estiu 2024 comencen la propera setmana

,

 

  • A partir del 13 de maig es podran fer les preinscripcions del casal de música de la primera quinzena de juliol i a partir del 18 de maig es podran fer les dels casals de lleure i esport que tindran lloc als poliesportius municipals els mesos de juliol i agost.
  • La principal novetat del Casal d’estiu és que introduirà un eix temàtic que perdurarà durant tot l’estiu. Aquest serà el fil conductor que submergirà els nens en una aventura setmanal diferent, totes emmarcades dins d’una gran aventura que abastarà la totalitat de la temporada.

Enllaç al llibret en pdf amb tota la informació

El proper dissabte 18 de maig i fins al dia 28 del mateix mes tindran lloc les preinscripcions als casals d’estiu que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de Nostreserveis entre el dia 1 de juliol i el dia 30 d’agost als poliesportius de Mont-roig i a Miami Platja. La preinscripció telemàtica s’ha de fer del 18 al 28 de maig al portal web www.mont-roig.reservaplay.cat o a l’App Reserva Play.  Els dies 20  i 23 de maig també es podran fer preinscripcions presencials amb cita prèvia als poliesportius a Miami Platja i Mont-roig. La publicació de la llista d’admesos/es serà del 6 al 7 de juny i la inscripció definitiva serà del 10 al 21 de juny. Pel que fa al casal de música, la preinscripció començarà abans, aquest dilluns 13 de maig.

Els casals d’esports i lleure estan dirigits als infants nascuts entre 2010 i 2020 dividits per grups d’edat per tal que es diverteixin amb la realització de jocs tradicionals a l’aire lliure, activitats de natura, piscina, platja, jocs d’aigua, tallers, esports i activitats lúdiques.

La principal novetat dels casal d’estiu 2024 és que s’introduirà un eix temàtic que perdurarà durant tot l’estiu. Aquest serà el fil conductor que submergirà els nens en una aventura setmanal diferent, totes emmarcades dins d’una gran aventura que abastarà la totalitat de la temporada. Així, tant si participen una setmana com si ho fan durant tot l’estiu, la sorpresa i la diversió estan assegurades.

Com en les edicions anteriors, els horaris d’aquestes activitats seran de dilluns a divendres de 9 a 14h amb una retirada esglaonada entre les 13 i les 14 h i un preu de 40 euros/setmana al juliol i a l’agost. Per als infants nascuts entre 2010 i 2020 també hi haurà la possibilitat de fer l’acollida de 8 a 9 h del matí amb un suplement de 10 euros per setmana o 2’5 euros al dia i també el servei de menjador que s’oferirà a l’Escola Joan Miró i a l’Escola Mare de Déu de la Roca per un màxim de 25 nens i nenes a un preu de 7 euros/dia.

Cal dir també que si no s’arriba al mínim de participants necessaris per oferir el servei de menjador, es permetrà que els nens portin la seva pròpia carmanyola i durant l’horari del menjador estaran supervisats per un monitor especialitzat.

Casal de música

Aquest estiu també tindrà lloc un nou casal musical entre el dia 1 i el 12 de juliol a l’Escola de Música Baptista Nogués de Mont-roig. Aquest casal per a nens i nenes de 6 a 13 anys tindrà un preu de 75 euros per setmana amb acollida inclosa. L’horari del casal serà de 9 a 13 h i també oferirà un servei de menjador. Aquest casal d’estiu és per a nens i nenes amb almenys el primer curs d’instrument. Orientat a la pràctica instrumental en grup, inclourà sessions col·lectives adaptades al nivell i habilitat de cada participant. Les inscripcions per aquest casal estan obertes a partir del 13 de maig.

Classes dirigides

D’altra banda, els i les joves de més de 14 anys i els adults també tindran aquest estiu nous horaris de les activitats esportives amb classes dirigides a les instal·lacions esportives de Mont-roig i a Miami Platja. Cal destacar que aquest any, els gimnasos de Mont-roig i Miami Platja no tancaran al migdia, sinó que romandran oberts de manera contínua des de les 8:00 fins a les 21:45 h.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.