L’escola de música asisteix a la XIV Trobada de corals infantils

,
L’escola de música asisteix a la XIV Trobada de corals infantils

El passat dissabte 18 de març de 2023 la coral de l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués va participar a la XIV Trobada de corals infantils que organitza  anualment el Centre de Lectura de Reus.

Aquest any,  vam participar uns 170 cantaires de diverses corals de Reus, Artesa de Segre, Mont-roig del Camp i Miami Platja, els quals vam poder mostrar el nostre repertori a la gent que passejava per les places i carrers del centre de la ciutat. L’acte va concloure amb un concert al Teatre Bartrina. La nostra coral va començar cantant “El Camaleó” i “Els petits bruixots”. Finalment, juntament amb els alumes de l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre vam cantar dues cançons més: “Mantusha lupamusha” i “Bon dia”.

Tots els infants van gaudir molt del matí musical i es van emportar una samarreta de record.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.