Millores a la Llar Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp

,
Millores a la Llar Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp

Aprofitant el tancament de la llar per les vacances de Nadal, s’han executat els treballs per instal·lar parquet a tot el terra de l’edifici.

 

L’equip educatiu ha considerat que les característiques d’aquest tipus de parquet, sintètic i hidròfug, garanteix la durabilitat al llarg del temps, tot i l’ús intensiu i les tasques diàries pròpies de la llar d’infants. Però a la vegada s’ha apostat per un terra que aportés calidesa, lluminositat, un toc de modernitat, harmonia i estètica: “Pensem que la fusta s’escau amb el projecte i línia que el centre busca en els materials, colors, mobiliari, i ofereix una continuïtat i complementarietat en el projecte educatiu, que ofereixi calidesa i més benestar a través també de colors neutres i de materials cuidats i naturals”.

Per a poder dur a terme aquesta millora hi ha hagut una important tasca de coordinació i supervisió, per part dels tècnics de l’Ajuntament, els de Nostreserveis i el centre educatiu, per a decidir i establir el pla d’execució més adient.

També s’ha fet una actuació a la coberta de l’edifici per evitar les filtracions d’aigua que venien sent habituals en èpoques de pluja, i que sembla han quedat definitivament resoltes.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.