Milllores en les pistes de pàdel de les instal·lacions esportives municipals

,
PISTA PÀDEL - RENOVACIÓ MOQUETA Miami (4)

En els últims mesos, Nostreserveis ha realitzat unes millores en les pistes de pàdel de les instal·lacions Esportives Municipals.

S’ha dut a terme una renovació de la moqueta de les pistes de pàdel tant de Mont-roig com de Miami Platja, aportant millores significatives a les instal·lacions esportives per als usuaris.

A més, s’ha realitzat un auto-anivellament del terra per millorar la superfície de joc, garantint així una experiència òptima per als practicants d’aquest esport.

Aprofitant aquestes millores l’entitat també ha augmentat la il·luminació de les pistes ja que s’havien rebut diferents queixes perquè la llum era deficient. S’han instal·lat dos focus per cada pista de la Zona Esportiva de Mont-roig.

Aquests canvis reforcen el compromís amb la qualitat i el benestar dels usuaris de les instal·lacions esportives per part de Nostreserveis.

 

PISTA PÀDEL - RENOVACIÓ MOQUETA Miami (4)  PISTA PÀDEL - RENOVACIÓ MOQUETA Miami (4)

PISTA PÀDEL - RENOVACIÓ MOQUETA Miami (4)  PISTA PÀDEL - RENOVACIÓ MOQUETA Miami (4)

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.