NOSTRESERVEIS posa en marxa una pàgina web

Nostreserveis posa en marxa una pàgina web que permet fer els pagaments de diversos serveis municipals

· Aquest nou espai virtual (www.nostreserveis.cat) permetrà fer tràmits i abonar les quotes de l’escola de música, llars d’infants, activitats esportives o el lloguer de les instal·lacions esportives

L’entitat pública empresarial Nostreserveis ha posat en marxa una pàgina web (www.nostreserveis.cat) que, a banda de presentar i informar de les activitats i funcions que duu a terme, també permetrà fer el pagament en línia dels diversos serveis que presta. Així doncs, a través d’aquesta nova eina de pagament es facilitarà l’accés als serveis que s’ofereixen des de l’empresa municipal com és el lloguer d’instal·lacions esportives, els abonaments de les activitats esportives dirigides, l’escola de música o les llars d’infants.

La nova web de Nostreserveis també permet enllaçar directament a la seu electrònica, al perfil del contractant, als processos selectius vigents, així com enviar consultes.

A banda, comptarà amb un espai d’actualitat que anirà recollint les principals activitats i millores que realitza l’entitat, que són àmplies i inclouen des d’aspectes relacionats amb el manteniment de la via pública, el transport públic o la gestió d’instal·lacions, fins a serveis relacionats amb l’educació, la cultura i l’esport.

Així mateix al nou portal web es pot trobar informació sobre els diversos serveis que gestiona l’entitat, que són:

  1. El manteniment de la via pública, espais públics, zones verdes, equipaments i edificis públics ubicats al terme municipal de Mont-roig del Camp.
  2. El transport públic de viatgers i el transport escolar.
  3. La promoció de les activitats esportives i la gestió de les instal·lacions esportives ubicades al municipi.
  4. La gestió del servei d’escola bressol i d’escola de música municipal.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.