Nou jardí sostenible a Mont-roig

,

Nostreserveis executa la millora de l’espai situat a la intersecció entre el carrer Indústria amb l’Avinguda Catalunya.

Els treballs han consistit en realitzar la transformació de l’espai en un jardí sostenible. Aquesta iniciativa encaixa amb la nostra filosofia de minimitzar el consum d’aigua i promoure pràctiques de jardineria sostenibles.

El nou jardí ha estat dissenyat per no necessitar reg, utilitzant plantes de molt baixes necessitats hídriques com les agaves, margallons i sansevièries. Aquest tipus de vegetació no només contribueix a l’estalvi d’aigua, sinó que també ofereix un paisatge atractiu i resistent a les condicions climàtiques locals.

Entre les millores realitzades, destaca el desplaçament del banc que es trobava dins l’espai verd fins a la vorera, facilitant així l’accés sense necessitat d’entrar al jardí. A més, s’ha instal·lat una nova vorada perimetral i s’ha pintat la paret posterior amb sulfat de ferro per donar-li un aspecte rovellat i integrat amb l’entorn.

La finalització del jardí s’ha fet amb l’ús de roques i grava volcànica, materials que complementen amb l’estètica general de l’espai i contribueixen a la seva sostenibilitat.

 

Imatge prèvia del solar que s’acaba d’ajardinar

Imatge del nou jardí

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.