Nova inauguració a Mont-roig: Vestidors exclusius per als abonats de l’Àrea d’Esport

,

Mont-roig del Camp ha inaugurat recentment els seus renovats vestidors al poliesportiu local, destinats exclusivament per a l’ús dels abonats a l’Àrea d’Esport. Aquesta moderna instal·lació, dissenyada per maximitzar el confort i la funcionalitat, compta amb dutxes, aigua calenta, taquilles individuals i bancs.

L’espai ha estat meticulosament distribuït en quatre vestidors, pensats per satisfer tant a entitats esportives com a usuaris particulars. Dos d’aquests espais estan reservats per a entitats i els altres dos estan destinats als abonats, amb separació de gèneres en masculí i femení. Aquest disseny busca facilitar una millor organització i ús de les instal·lacions durant els esdeveniments esportius i les activitats diàries del poliesportiu.

És important assenyalar que, amb la finalitat de mantenir l’ordre i la neteja, es requereix que tots els usuaris desallotgin els vestidors quinze minuts abans del tancament del centre, que té lloc a les 22:00 hores diàriament. Aquesta mesura garanteix que el personal pugui dur a terme les tasques de neteja i manteniment necessàries sense interferències, assegurant que les instal·lacions es mantinguin en òptim estat per a tots els usuaris.

Amb aquesta nova infraestructura, el poliesportiu de Mont-roig no només millora la seva oferta de serveis, sinó que també proporciona un valor afegit significatiu per als seus abonats, marcant un pas endavant en la promoció de l’activitat física i el benestar a la comunitat.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.