Proposta ioga en família Llar d’Infants

,

Des del Pla Educatiu d’Entorn de Mont-roig del Camp es va oferir a les famílies amb infants a la llar d’infants la possibilitat de participar en l’activitat “Ioga en família”, a la llar d’infants Mare de Déu de la Roca.

Aquesta activitat es va iniciar el passat 24 d’abril, per als infants més petits de la llar d’infants, un total de 3 sessions que es van donar per finalitzades el passat 22 de maig. En aquestes primeres sessions es van apuntar un total de 6 famílies que van poder fer un primer apropament a la pràctica del ioga amb els seus infants.

Els propers 5, 12 i 15 de juny es realitzaran les sessions per als infants d’I2 i els grans de les classes d’I1. Per aquestes sessions encara queden places disponibles per a les famílies que hi puguin estar interessades.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.