Ressenya concert Rhue Trio

,

El passat dissabte 11 de març, el Trio Ruhe, format per Alba Fortuny (soprano), Laia Sanahuja (clarinet) i Alícia Gutiérrez (piano) van actuar a l’Escola de Música de Miami Platja.

Van oferir un concert amb repertori romàntic, amb obres de Schumann (“Drei Fantasiestücke für Klarinette und Klavier”, op. 73); lieder de “Myrthen” op. 25 i Schubert (“Gretchen am Spinnrade” op.2, “Auf dem Wasser zu singen” op. 72 i “Der Hirt auf dem Felsen”, entre d’altres.

El concert va ser tot un èxit, la sala d’actes de l’escola de Miami es va omplir i els assistents van poder gaudir d’un matí musical molt especial.

El Trio Ruhe també va a actuar aquest passat 21 de març al teatre “Metropol” de Tarragona, al cicle que organitza Joventuts Musicals.

Sempre és un plaer per la nostra escola de música poder gaudir d’un concert musical d’aquest nivell i volem que aquest tipus d’actuacions siguin una constant durant els nostres cursos.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.