Ressenya post-trobada de corda 13 de maig a Riudoms

,

El darrer dissabte 13 de maig els alumnes de violí de l’EMM Baptista Nogués van tenir el plaer de participar en la 3a Trobada de cordes organitzada en aquesta edició per l’EMM de Riudoms.

El Casal Riudomenc va ser un espai meravellós per celebrar aquest esdeveniment i acollir a més de cinquanta alumnes. Les diferents escoles participants eren l’EMM de Riudoms, els Ensenyaments Municipals de Música del Catllar, l’EMM de la Selva del Camp i l’EMM Baptista Nogués de Mont-roig del Camp.

El matí el van ocupar principalment els assajos que van servir per preparar conjuntament les peces que els alumnes feia setmanes que estudiaven individualment.

També vam tenir la sort de poder comptar amb l’Iván González, músic i professor en especialitat de trompeta. L’Iván, per mitjà d’un taller d’una hora de durada, preparat per ell mateix, va iniciar als nostres alumnes en l’art de les conduccions musicals. No és la primera vegada que l’Iván participa en les trobades de corda, i el seu taller sempre agrada i té una bona acollida entre alumnes i professors.

Aquest any, el fil conductor del repertori de la trobada va ser: l’obra John Williams, d’aquesta manera el públic va poder escoltar les interpretacions de bandes sonores com per exemple; “Superman”, “Indiana Jones” i “Star Wars”.

Al concert també es va oferir un petit tastet de les conduccions treballades amb l’Ivan González durant el taller, les quals van tenir una molt bona acollida entre el públic.

Va ser un dia ben divertit i emocionant, molt enriquidor pels alumnes i professors.

Estem desitjant repetir!

Volem donar les gràcies a tothom que ho va fer possible, així com felicitar els alumnes i famílies.

 

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.