Ressenya post-trobada de saxos quartet “Limnos”

,

El darrer dissabte 6 de maig els alumnes de saxo de l’EMM Baptista Nogués van tenir el plaer de participar en la 13a Trobada de saxos organitzada pel quartet “Limnos”.

En aquesta edició, L’EMM i Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat va ser una meravellosa l’amfitriona, la seva escola va acollir una setantena d’alumnes.

El matí va estar ple de retrobaments, assajos i rialles i sobretot moltíssima música. La trobada va culminar amb un concert obert a les famílies on els alumnes van interpretar cadascuna de les obres que han estat treballant durant aquests últims mesos.

Aquest any, el fil conductor del repertori de la trobada va ser: “Les Dives del pop”, d’aquesta manera el públic va poder ballar i cantar temes com per exemple: “Bad Guy” de Billie Eilish o un espectacular “Rolling in the deep” d’Adele. Va ser un dia ben divertit i emocionant, molt enriquidor pels alumnes i professors. Estem desitjant repetir!

Volem donar les gràcies a tothom que ho va fer possible, així com felicitar els alumnes i famílies.

 

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.