Ressenya trobada guitarres 13 de maig

,

Seguim amb les trobades musicals durant aquest mes de maig. Aquest dissabte 13 de maig tenim el plaer de ser els organitzadors de la trobada musical de guitarres.

Amb la col·laboració de dos centres convidats, com són: El Centre de música de Reus i la Institució Tarragona, la trobada ocuparà el matí del dissabte.

La jornada consistirà principalment en assajar junts les peces que fa setmanes que estudien individualment. Després d’un esmorzar, la trobada finalitzarà amb un concert a l’auditori de l’Església vella obert al públic.

Estem molt emocionats per acollir a la nostra escola un esdeveniment tan important pels nostres alumnes i professors com és, una trobada musical.

L’oportunitat de comptar amb un auditori com el de l’Església vella i poder oferir un concert a les famílies ens encanta!

Us hi esperem!

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.