Simulacres d’evacuació a les llars de Mont-roig del Camp i Miami Platja

,
Simulacre evacuació llars Mont-roig i Miami

Com cada any i per tal de donar compliment a la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, que estableix l’obligatorietat de realitzar un simulacre d’evacuació dels centres escolars dins el primer trimestre de cada curs, el dia 18 de Novembre es va realitzar el simulacre a les llars d’infants de Mont-roig del Camp i Miami Platja.

Uns dies previs al simulacre, tot el personal de les llars d’infants va realitzar una jornada de formació en emergències on es va explicar el protocol d’evacuació dels infants i com actuar en els diferents tipus d’emergències en que es poden trobar.

En aquesta ocasió l’emergència va consistir en un hipotètic incendi que s’originava dins les instal·lacions, i el personal de la llar va haver d’activar el protocol d’evacuació, consistent en fer sonar l’alarma i iniciar la sortida dels infants fins al punt de reunió acordat a l’exterior de les instal·lacions. La cap de l’emergència, que en aquest cas recau sobre la directora i en la seva absència, la subdirectora de les llar, és la responsable de fer la última revisió de totes les classes per assegurar-se que no hi ha quedat ningú, tancar les portes i una vegada a fora, realitzar el recompte dels evacuats. Tant en la llar de Mont-roig com en la de Miami, el simulacre es va realitzar sense incidències i dins del temps estipulat.

 

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.