S’inicia la campanya de la poda

,

Fa un parell de setmanes que es va iniciar la campanya de poda de l’arbrat viari de Mont-roig del Camp i està previst que finalitzi la darrera setmana de març 2022. Els treballs van començar a la urbanització Bonmont i ja s’han executat a la Plaça Tarragona i a les urbanitzacions de Mainou, Masos d’en Blader, Club Mont-roig i pròximament Costa Zèfir.

Pel que fa la poda dels arbres de les escoles i les llars d’infants es realitzarà fora del període lectiu aprofitant les vacances escolars de Nadal, per tal d’evitar molèsties al centres educatius. 

Les campanyes de poda es realitzen amb l’objectiu de preservar la seguretat dels usuaris de la via pública i mantenir el millor estat fisiològic de l’arbrat.

Durant la realització d’aquests treballs, el personal de Nostreserveis té especial cura en complir totes les mesures de seguretat i higiene, per aquest motiu s’ha realitzat formació específica en aquest àmbit. Cal dir que també es tenen en compte criteris de funcionalitat i estètica.

En relació al tractament dels residus generats per les restes de l’esporga, aquests es gestionen de diverses formes. En alguns casos són triturats “in situ” i la petita estella obtinguda és aprofitada per adobar les zones verdes municipals properes a l’àmbit d’actuació. En d’altres, les branques són traslladades a l’espai habilitat per realitzar treballs de trinxat a la zona dels Comellarets, al costat de la deixalleria de Mont-roig del Camp. En aquest cas, l’estella obtinguda es posa a disposició de totes aquelles persones que la vulguin utilitzar per als seus camps agrícoles o jardins.

Finalment cal tenir en compte que la poda de brocada d’algunes espècies es realitza bianualment, per aquest motiu, no s’actuarà a tots els arbres del municipi. 

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.