Sortida a veure la representació del conte “Una paraula màgica”

,

A la programació general anual de la llar d’infants Mare de Déu de la Roca es planifiquen i prioritzen les sortides dins del municipi, per gaudir i descobrir el nostre entorn més pròxim.

Aquest mes d’abril, s’ha realitzat la sortida a peu amb els infants d’I2 al local K1 de Mont-roig del Camp a veure la representació del conte “Una paraula màgica” a càrrec de Loli Beltran.

Primer, els infants han pogut gaudir d’un passeig pel poble, acompanyats de les educadores i de dues mares voluntàries per cada grup. Durant els trajectes també hi han sigut presents dos agents de la policia local per a regular el trànsit.

Una vegada al local, els infants han estat atents embolcallats de la màgia de l’espectacle, on la Loli ha explicat el conte “Una paraula màgica”.

Des de la llar d’infants pensem que és una bona manera de participar i compartir experiències amb el teixit social del poble.

Il·lustració 1 Fotografia d’un moment de la representació del conte “La paraula màgica”.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.