XIII Trobada de saxos Limnos 6 de maig

,

Tenim el plaer d’anunciar que, el pròxim dissabte 6 de maig, l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués participarà en la XIII trobada de saxos organitzada pel quartet “Limnos”.

Aquest any, l’escola amfitriona per la trobada és l’Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels, situada a Sant Cugat del Vallès.

La trobada comptarà amb la participació d’aproximadament una setantena d’alumnes. Ocuparà el matí de dissabte amb molta música, rialles, assajos, retrobaments… i finalitzarà amb un concert obert a les famílies.

Cada curs, la trobada de saxos del quartet “Limnos” és una data ben marcada al nostre calendari, fer música amb altres companys d’altres escoles és una experiència molt positiva i enriquidora, tant pels alumnes com pels professors.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat