XIV Trobada de corals infantils de Reus

,
XIV Trobada de corals infantils de Reus

El dissabte 18 de març de 2023, la coral de l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués de  Mont-roig del Camp participa a la XIV Trobada de corals infantils de Reus. A les 10:00 comença l’activitat i es realitzen assajos. De 11:00 a 12:00, les diverses corals ofereixen un tast del seu repertori en diversos espais oberts de la ciutat (places i racons del centre històric de Reus). Finalment, a les 12:00h es realitzarà el concert final de cada  una de les corals al Teatre Bartrina de Reus. A la mitja part del concert es fa entrega del Premi de Composició coral 2023.

En aquesta activitat la coral cantarà i farà d’espectadora de les altres  corals participants:  Coral EMM Baptista Nogués de Mont-roig d el Camp, Coral EM Centre de Lectura, Coral EMM d’Artesa de Segre, Coral Ceip Alberich i Cases, Coral Ceip Prat de la Riba.

Aquesta  activitat és molt enriquidora per tots  els nostres alumnes, ja que veuen altres infants cantant com ells, fan noves amistats, actuen en un espai diferent del que estan acostumats, etc.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.