XV Trobada de Corals Infantils a Reus

,

El passat dissabte 20 d’abril de 2024, la coral infantil de l’Escola de Música Municipal Baptista Nogués de Mont-roig del Camp va participar a la XV Trobada de Corals Infantils de Reus. En aquesta edició, vam participat 5 corals diferents, de la ciutat de Reus, Roquetes i Mont-roig del Camp.

Famílies, alumnes i professors vam passar un matí màgic i emocionant, tot cantant per diverses places del centre de la ciutat i, finalment, vam tancar l’activitat amb un concert molt bonic al Teatre Bartrina. Dins del teatre, la nostra coral, va cantar 4 cançons molt animades i divertides, acompanyades de piano. Al finalitzar l’actuació, tots els infants van ser molt aplaudits pel públic. De regal, es van emportar una samarreta de la trobada, una piruleta per acabar d’endolcir el matí i un bon record del matí que vam passar plegats.

Aquesta activitat és molt enriquidora per tots els nostres alumnes, ja que és un punt de trobada entre diverses corals i tenen l’oportunitat d’actuar en púbic i en un espai diferent del que estan acostumats.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.