Adequació de noves sales de spinning en els pavellons del municipi

,
Sala spinning Mont-roig

Per tal de poder donar un millor servei als usuaris de les instal·lacions esportives del municipi, s’han adequat noves sales per a la pràctica de spinning tant al poliesportiu de Mont-roig del Camp com el de Mimai Platja.

El nous espais, són més grans que els anteriors, el que ha permès instal·lar més aparells per a la pràctica d’aquest esport, afavorint l’ampliació dels aforaments donant servei a un major nombre d’usuaris.

A part, s’ha instal·lat un sistema audiovisual per a realitzar classes virtuals de cycling, el que facilita ampliar l’horari de servei, oferint l’emissió de classes durant l’horari en que les instal·lacions estan obertes, compaginant classes amb monitor i classes de ciclo indoor. El servei possibilita arribar a un públic que d’altra manera mai podrien assistir a les classes, i a  usuaris habituals que per qualsevol motiu s’hagin perdut classes presencials i desitgin recuperar sessions de preparació.

Aquestes classes virtuals han estat contractades a una empresa especialitzada, i estan gravades per instructors professionals.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, i a través del seu ens instrumental, NOSTRESERVEIS, s’ha desplegat aquest pla de millora i racionalització dels espais dels pavellons. Aquestes millores també han possibilitat l’obertura del gimnàs al pavelló de Mont-roig del Camp, per tal de cobrir una mancança en el municipi i amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva i fomentar la generació d’hàbits saludables.

 

Podeu veure els horaris clicant aquí o en el següent document:

Horaris

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat