Jornades de portes obertes a les llars d’infants municipals de Mont-roig i Miami Platja

,

Tindran lloc el dia 3 de maig a la Petete i el 4 de maig a la Mare de Déu de la Roca

Les llars d’infants municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitzen la setmana vinent les seves tradicionals jornades de portes obertes. En concret, el dimecres 3 de maig de les 17.30 h a les 18.30 h a la llar d’infants Petete de Miami Platja i l’endemà, dijous 4 de maig, a la llar d’infants Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp.

Les llars d’infants Mare de Déu de la Roca i Petete són centres de titularitat municipal que imparteixen el primer cicle d’educació infantil, acollint infants des de les 16 setmanes fins als 3 anys. A les llars s’ofereixen dos tipus de modalitats, servei d’acollida i de menjador, per tal que les famílies puguin escollir l’opció que més s’adapta a les seves necessitats. A més, el curs 2023-2024, la quota d’I2 és gratuïta (excepte material escolar, servei d’acollida o menjador).

Aquest és el pas previ a la preinscripció que va del 8 al 19 de maig. El procés s’ha de tramitar de forma telemàtica a la seu electrònica de l’empresa municipal Nostreserveis (www.nostreserveis.eadministracio.cat). En cas que es precisi suport informàtic es pot trucar als centres per sol·licitar cita. També es podrà realitzar a l’OME (l’Oficina Municipal d’Escolarització) de l’Ajuntament. Caldrà demanar cita prèvia al telèfon 977 172 865 o 677 724 637, o bé a través del correu ome@mont-roig.cat

Podeu consultar tota la informació sobre les llars d’infants, les modalitats, el servei d’acollida i menjador i les bonificacions en aquest enllaç.

Tota la informació sobre preinscripció es pot trobar a la web de la Generalitat:
https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat