Jornades de portes obertes a les llars d’infants municipals de Mont-roig i Miami Platja

,

Les llars d’infants municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitzen en les pròximes setmanes les seves tradicionals jornades de portes obertes de cara al curs 2024/2025. En concret, el dimarts 30 d’abril a la llar d’infants Mare de Déu de la Roca de Mont-roig i, posteriorment, el dilluns 6 de maig a la llar d’infants Petete de Miami Platja. Les visites es faran a la tarda en dos horaris, a les 17.30 h i a les 18.30 h.

Les llars d’infants Mare de Déu de la Roca i Petete són centres de titularitat municipal que imparteixen el primer cicle d’educació infantil, acollint infants des de les 16 setmanes fins als 3 anys. A les llars s’ofereixen dos tipus de modalitats, conjuntament amb el servei d’acollida i de menjador, per tal que les famílies puguin escollir l’opció que més s’adapta a les seves necessitats. A més, el curs 2024-2025, la quota d’I2 continua sent gratuïta (excepte material escolar, servei d’acollida o menjador).

Aquest és el pas previ a la preinscripció que va del 8 al 21 de maig. El procés s’ha de tramitar de forma telemàtica a la seu electrònica de l’empresa municipal Nostreserveis (www.nostreserveis.eadministracio.cat). En cas que es precisi suport informàtic es pot trucar als centres per sol·licitar cita. També es podrà realitzar a l’OME (l’Oficina Municipal d’Escolarització) de l’Ajuntament. Caldrà demanar cita prèvia al telèfon 977 172 865 o 677 724 637, o bé a través del correu ome@mont-roig.cat

Podeu consultar tota la informació sobre les llars d’infants, les modalitats, el servei d’acollida i menjador i les bonificacions en el següent enllaç.

Tota la informació sobre preinscripció es pot trobar a la web de la Generalitat:
https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.