Reforma de pati a la Llar de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig

,
Reforma de pati a la Llar de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig

Per a iniciar el curs 2021-2022, durant l’estiu es va dur a terme algunes millores a la llar per part del personal de la brigada de Nostreserveis, la més destacada va ser l’execució del projecte de transformació del pati nou.

Aquest projecte, dissenyat per la paisatgista Inara Hasanova, del despatx d’arquitectura barceloní Landshaft, pivota sobre una estructura central en forma de muntanyeta amb diferents accessos ( sacs, tobogans escales,..) i un sorral amb arena de Bellpuig, delimitat per arbusts i troncs, zones de vegetació amb arbres, plantes aromàtiques i flors.

El sorral delimitat amb troncs polits i amb formes, ofereixen diverses possibilitats d’interactuació als infants: fer equilibris, seure, saltar, imaginar, jugar, experimentar, .. Mentre que la muntanyeta doble, amb un petit turó i un altre més vertical, disposa d’uns sacs que fan la funció de grada, un tobogan, escales amb troncs horitzontals, troncs rodons, una passarel.la per unir els dos turonets,.. A l’espai del pati també si han plantat diferents arbres, arbustos, plantes aromàtiques, flors,..

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.