Una empresa al servei del municipi

UNA EMPRESA AL SERVEI DEL MUNICIPI

Amb una plantilla mitjana de 150 professionals, Nostreserveis treballa diàriament per aconseguir que Mont-roig i Miami Platja llueixin la seva millor imatge i ofereixin els millors serveis

Des del cargol fluix d’un gronxador en un parc infantil fins a l’últim sot; de les festes d’estiu als llums de Nadal passant per les branques trencades dels arbres i la neteja de platges i cales, de la poda dels arbres a la neteja dels cementiris, de l’activitat esportiva pels nens/es i la gent gran a les classes de l’escola de música, del transport urbà dels vilatans entre els nuclis i les urbanitzacions a la cura dels infants a les llars… Nostreserveis, l’entitat nascuda el gener de l’any 2017 com a resultat de la fusió entre l’Empresa Municipal d’Obres (EMOMSA) i l’Empresa de Serveis (EMSA), vetlla pel manteniment de Mont-roig i Miami Platja amb l’objectiu clar d’aconseguir que el municipi mostri en tot moment la seva millor imatge i ofereixi serveis de qualitat.

Amb un equip de 150 professionals, Nostreserveis assumeix el repte diari de la jardineria, l’enllumenat públic, les obres, el manteniment dels cementiris, camins, carrers i platges, la preparació d’actes festius, el funcionament de les llars d’infants i l’escola de música, les activitats i les instal·lacions esportives, el transport urbà i la neteja d’edificis municipals.

Expertesa i coneixement del territori

Tot plegat tenint en compte les peculiaritats pròpies de Mont-roig del Camp; amb els seus més de tretze mil habitants censats, més de 70.000 a l’estiu, els seus dos nuclis de població i les seves 23 urbanitzacions. Unes singularitats que requereixen d’un equip de treballadors/es altament qualificat que, gràcies a la seva expertesa i coneixement del territori, poden donar una resposta immediata a les necessitats del dia a dia del municipi.

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies dels serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat

Subscriu-te i rep totes les notícies!

T'enviarem únicament noticies del serveis i activitats de Nostreserveis. Per a més informació i com exercir dels teus drets consulta la política de privacitat.